-
 
Zwangerschaps Massage
Zwanger zijn kan een zware periode worden, maar zeker ook een mooie bijzondere tijd. Het lichaam wordt zwaar belast en kan dus wel wat ontspanning gebruiken. Hormonen en spieren veranderen en uw lichaam maakt zich klaar voor de bevalling. Al deze natuurlijke veranderingen maken u sneller moe en kan o.a. rug/schouder/been klachten veroorzaken.  Door toepassen van een milde massagevorm komt uw lichaam tot rust. Als het na verloop van tijd niet meer prettig is om op uw buik te liggen, dan zal de massage in zijligging en op de rug worden gegeven. Massage op een stoel is ook een prettige optie. Als u liever in uw eigen vertrouwde omgeving gemasseerd zou willen worden, dan is dat tegen een vergoeding mogelijk.   
€ 55,-Aan huis € 65,-

Een optie om de vader/partner bij de massage te betrekken eveneens. Informeer naar de mogelijkheden voor een"pama" mammamassage workshop ! De partner kan dan de zwangere mamma masseren. U leert dan op een veilige manier pijnen te verlichten of spanningen te doen verminderen. Dit kan (tegen een vergoeding) bij u thuis gegeven worden of in mijn praktijk. Zowel overdag als in de avonduren is mogelijk en zal ca 90 minuten in beslag nemen. Inclusief naslagwerk en een klein flesje olie. € 89,-


Babymassage
 In drie privé sessies van ca 50 minuten leert u uw baby op een heerlijk ontspannen manier masseren en worden u alle technieken stapsgewijs aangeleerd. Uw baby raakt vertrouwd met het eigen lichaam en u leert met extra aandacht uw band te versterken. Uw baby wordt rustiger, u krijgt tips bij darmkrampjes, tandjes die doorkomen, onrustig zijn, slapeloosheid, lichaamstaal e.d.
 3 sessies van 50  minuten € 149,-


 
Kindermassage
vanaf 2 jaar
Een vanaf 20 minuten durende ontspannende massage voor alle kinderen maar vooral voor kinderen met óf last hebben van o.a.:
  • rusteloosheid
  • hyperactiviteit
  • groeipijnen of juist niet goed groeien
  • vaak ziek of verkouden zijn
  • niet goed kunnen inslapen of juist doorslapen
  • last hebben van hoofdpijnen
  • RSI (spelcomputers!!)
  • PDD-NOS, Nieuwetijdskinderen, ADHD
vanaf € 20,-
De masssage kan ook aangeleerd worden aan de ouders/verzorgers zodat deze ook thuis gegeven kan worden.
Een uitgebreid intakegesprek zal alvorens afgenomen worden
3 sessies van 50  minuten € 149,-