-
 
Treatments      
 
 
 
Anti Stress Gezichts Massage- 30 minuten
Een massage van decoletté, nek, schouders en gezicht met als afsluiting een hoofd(huid)massage. Goed voor de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen en is tevens zeer ontspannen. Dit verlaagd stress en verlicht (spannings)hoofdpijn en zorgt o.a. voor een betere energiedoorstroming.   
Optioneel kunt u een 10 minuten behandeling met ijskogels erbij boeken.Naast het liftende effect kunnen de ijskogels gebruikt worden om make-up beter te fixeren. Zeer effectief bij een vermoeide huid. Uw huid zal er fris en gezond uit zien. Ook mogelijk bij couperose!
 
Peeling/Scrub - 30 minuten
Een lichaamsscrub die al uw dode huidcellen en oneffenheden doet verdwijnen. Na de scrub is uw huid weer glad en gezond. En is de doorbloeding van uw huid en spieren weer gestimuleerd. U wordt egaler bruin en uw zongebruinde teint blijft langer zitten. Een heerlijke bodylotion/bodybutter is een prettige afsluiting
 
Lichaamspakking - 40 minuten
Uw gehele lichaam wordt ingesmeerd met een verzorgende pakking naar keus. Met folie wordt u ingepakt en aangenaam toegedekt om het intrekken te versnellen. Een pakking geeft uw lichaam o.a. weer nieuwe energie en verstevigd de huid. Terwijl de pakking haar werk doet en uw doorbloeding verbetert, ontvangt u een ontspannende hoofd/gezichts-  of voetmassage.
 
Mareta Total Body- 80 minuten
Lichaamspakking met een rugscrub en hoofd/gezichts- of voetmassage en als afsluiting een heerlijke (deel)massage van 50 minuten met als keus:
* rug/schouders/nek/armen of
* rug/schouders/nek/benen (gehele achterkant)
* of het gehele lichaam
 
Kokos Delight- 80 minuten
Een heerlijke kokoslichaamsscrub die uw huid zijdezacht zal doen aanvoelen en uw doorbloeding doet verbeteren. Dit wordt d.m.v. warme compressen verwijderd en vervolgens kunt u zich volledig ontspannen als u met warme kokosstempels wordt gemasseerd en bestempeld. De totale lichaamsmassage met kokosstempels zal worden afgewisseld met massage d.m.v. de handen. Gebruik van verwarmde kokosmassageolie is een "true delight" bij deze treatment. Door de geur alleen al waant u zich op een onbewoond bountyeiland.
Naast het feit dat het gewoon een verwennerij is, is het vooral aan te raden bij o.a. een droge huid, slechte doorbloeding, spanningen, stress en voor versteviging van de huid. Kokos bevat vitamine E en is dus goed voor uw huid. I.p.v. een lichaamsscrub kunt u ook kiezen voor een kokoslichaamspakking.
 
 
Hot Chocolate Sweetness - 80 minuten
De Hot Chocolate Massage is momenteel de "zoetste verwenning" onder de massages. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloeden de huidsensoren en vertraagt het verouderingsproces van de huid.
Een treatment waarbij gemasseerd wordt met warme cacao-olie. Een unieke ervaring voor uw lichaam en huid. Een prikkeling van uw zintuigen wat een gevoel van totale ontspanning geeft. Daarnaast verzacht, voedt en verstevigt de cacao de huid. Uw rug ondergaat eerst een chocoladescrub, vervolgens wordt uw gehele lichaam in een chocoladepakking gezet. Tijdens deze pakking ontvangt u een heerlijke voet- of gezichtsmassage. Nadat de pakking met warme compressen wordt verwijderd, sluiten we af met een lichaamsmassage. Een chocolade verwenning zonder calorieën!
 
Mini Hammam "1001 nacht" Treatment
90 minuten
Een treatment die vele zullen kennen uit Turkije en/of Marokko, maar afstamt van de Griekse/Romeinse badhuizen. De Arabieren uit Syrië ontdekte dit reinigingsritueel en de Hammam nam een belangrijke plaats in, tevens als ontmoetingsplek. In mijn praktijk zult u een rugscrub ontvangen van dode zeezout. Nu uw oude huidcellen zijn verwijderd krijgt u een ghassoul(klei) rugpakking en wordt de totale achterkant vervolgens heerlijk ingezeept d.m.v. de zeepzak, wat op zichzelf al een ontspannend massage moment is. Na dit alles d.m.v. warme compressen te hebben verwijderd, ontvangt u nog een totale lichaamsmassage met heerlijk warme(amandel)olie. Uw huid voelt weer zijdezacht aan en uw lichaam ontspannen.
 
Mareta Wellness Treatment - 120 minuten
Voor degene die de ultieme wellness wil ervaren in 2 uur tijd. Uw verwen treatment begint met een lichaamsscrub om de dode huidcellen te verwijderen. Uw huid staat nu nog beter open voor een pakking welke uw lichaam ontgift en de doorbloeding verbeterd.  Tijdens de pakking krijgt u een verrassende gezichtsmassage d.m.v. ijsbollen (kan ook zonder) of een ontspannende voetmassage. Tussendoor even relaxen met wat vers fruit en dan sluiten we het uiteraard af met een ontspannende lichaamsmassage van 60 tot 70 minuten. U voelt zich weer als herboren.
 
 
 
Balinese Treatment - 110 minuten
Een Oosterse verwenning. U wordt ontvangen met drankje terwijl uw voeten lekker ontspannen in een voetenbad. Tijdens uw voetenbad ontvangt u een hoofd(huid)massage. Vervolgens krijgt u een rugscrub. Als uw lichaam in een heerlijke pakking is gezet krijgt u een voetenscrub en vervolgens een ontspannende voetmassage. Wilt u liever geen voetenbehandeling, dan kunt u kiezen uit een arm/handmassage of gezichtsmassage. Zoals elke treatment sluiten we af met een (Balinese) lichaamsmassage welke bestaat uit veel (stevige) strijkingen om de doorbloeding beter opgang te krijgen, (desgewenst afgewisseld met hotstones). Een complete behandeling om uzelf even te onthaasten van alle drukte.
 
 
 
"Vriendinnen"Avond/Dag
Gezellig met vriendinnen/collega's/familie etc een avond of dagje genieten in uw eigen omgeving. Terwijl u bij elkaar bijvoorbeeld een maskertje opdoet of de nagels bijwerkt, ontvangt u om de beurt een prettige massage van 40 minuten.  
Zorg wel voor een aparte ruimte waar de draagbare massagetafel opgezet kan worden en waar men de massage "in rust" kan ontvangen.
Dit kan uiteraard ook op uw vakantiebestemming in Nederland of weekendje weg in een bungolowpark of op uw werk zijn, bejaardentehuis, zusterflat, stichting etc. Leuk als vrijgezellenfeestje of als het jaarlijkse uitje met vriendinnen.
Wat dacht u van een TuinMassageParty?!Zo goed als alles is mogelijk om u en uw gezelschap het naar uw zin te maken. Heeft u vragen of suggesties, bel of mail gerust. MInimaal 4 personen maximaal 8.
 
Andere mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar, zoals stoelmassages van 10 á 15 minuten per gast op uw feest tot 50 personen.
Uiteraard kunt u tot maximaal 6 personen ook terecht bij Mareta Wellness zelf.
  
 
"Happy Wedding" treatment
Bruidsarrangement voor (eventueel) beide.
Na het aanzoek tot aan de dag zelf komt er veel kijken. Vooral de weken net voor de trouwdag kan het erg hectisch zijn en geeft vaak een moment van stress en zenuwen. Een schoonheidsspecialist en/of zonnecentrum wordt meestal bezocht, maar men vergeet dat "beauty" (ook) van binnenuit komt. Als het lichaam niet ontspannen is, zit u met een gespannen, gejaagd gevoel en dat wilt u zeker niet op uw huwelijksdag.
Speciaal voor deze dag heeft Mareta Wellness een Relaxing "Happy Wedding" treatment.
Bestaande uit een Mareta Wellness Treatment van 120 minuten (zie elders op deze pagina) en een Massage aan huis (dag naar keus)op bijv de dag of avond voor de trouwdag. Dit laatste eventueel uit te breiden met een pedicure. Uiteraard ook mogelijk voor uw getuige(n), vriendinnen, (schoon)ouders etc. Zie v.a. 4 personen "vriendinnen avond/dag.  " Uiteraard is een eigen invulling mogelijk zelf met HIGH TEA!! Voor info mail of bel.
 
 
 
Massagebon kado!
Een kado dat niet allerdaags is, maar wat men zeker zal waarderen. Voor wat voor gelegenheid dan ook zal een "Mareta Wellness Cadeaubon" een fijne gift zijn. U kunt elk bedrag als kadobon uitgeschreven krijgen met een minimum van € 10,=
Opsturen tegen verzendkosten is ook mogelijk.