top of page

ZwangerschapsMassage

Zwanger zijn kan een zware periode worden, maar zeker ook een mooie bijzondere tijd. Het lichaam wordt zwaar belast en kan dus wel wat ontspanning gebruiken. Hormonen en spieren veranderen en uw lichaam maakt zich klaar voor de bevalling. Al deze natuurlijke veranderingen maken u sneller moe en kan o.a. rug/schouder/been klachten veroorzaken. Door toepassen van een milde massagevorm van 60 minuten komt uw lichaam tot rust. Als het na verloop van tijd niet meer prettig is om op uw buik te liggen, dan zal de massage in zijligging en op de rug worden gegeven. Massage op een stoel is ook een prettige optie. Als u liever in uw eigen vertrouwde omgeving gemasseerd zou willen worden, dan is dat tegen een vergoeding mogelijk.   

€ 60,- Aan huis € 75,-

"pama" mammamassage workshop

Een optie om de partner bij de massage te betrekken eveneens. Informeer naar de mogelijkheden voor een "pama" mammamassage workshop" ! De partner kan dan de zwangere mamma masseren. U leert dan op een veilige manier pijnen te verlichten of spanningen te doen verminderen. Dit kan (tegen een vergoeding) bij u thuis gegeven worden of in mijn praktijk. Zowel overdag als in de avonduren is mogelijk en zal ca 90 minuten in beslag nemen. Inclusief naslagwerk en een klein flesje olie. 

€ 95,- aan huis € 110,-

Babymassage

In drie privé sessies leer je jouw baby op een heerlijk ontspannen manier masseren en worden alle technieken stapsgewijs aangeleerd. Je baby raakt vertrouwd met het eigen lichaam en jij leert met extra aandacht de band te versterken. Je krijgt meer bonding met je baby, je krijgt tips bij tandjes die doorkomen, darmkrampjes, onrustige en huilende babytjes, lichaamstaal etc. Een mooi cadeau voor jezelf en jouw baby.

3 sessies van 50 minuten € 149,-

Kindermassage

Voor o.a. kinderen met óf last hebben van:

  • rusteloosheid
  • hyperactiviteit
  • groeipijnen of juist niet goed groeien
  • vaak ziek of verkouden zijn
  • niet goed kunnen inslapen of juist doorslapen
  • last hebben van hoofdpijnen
  • RSI (spelcomputers!!)
  • ASS, Nieuwetijdskinderen, ADHD

30 minuten € 32,-

40 minuten € 42,-

De massage kan ook aangeleerd worden aan de ouders/verzorgers zodat deze thuis gegeven kan worden. Een uitgebreid intakegesprek zal alvorens de 1e sessie afgenomen worden.

3 sessies van 50 minuten € 149,-

bottom of page