top of page

Na 2 jaar niet te zijn geweest ivm corona zal ik dit jaar weer op studiereis naar Bali gaan met onze cursisten/deelnemers van IMAS Trainingen. De praktijk is dan ook gesloten van 10 t/m 31 oktober 2022. 


***


Per 1 juli 2022 zal er een prijswijziging zijn


***


Wij zijn gesloten van 24 dec 2021 t/m 9 januari 2022. 


***

Inmiddels zijn wij weer geopend en mogen per 28 mei ook weer trainingen geven, zie 

www.imastrainingen.nl


***

Inmiddels is de lockdown weer verlengd tot in ieder geval 2 maart. Wij zullen dus helaas weer alle afspraken voor februari moeten annuleren, onze excuses daarvoor!

Wij hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert en wij kijken er naar uit om jullie vanaf 2 maart weer te mogen verwelkomen!

Heel graag tot gauw!

***

Vanwege de lockdown zijn wij (wederom) 

genoodzaakt om te sluiten tot 19 januari 2021. Stay safe allemaal!

                                                                      ***

Vanaf heden bied ik geen gezichtsbehandelingen meer aan en zijn er geen maandaanbiedingen meer. Medio/eind oktober zal ik mijn website ook vernieuwen en veel behandelingen niet meer aanbieden. Als vaste klant kunt u altijd de behandeling blijven ontvangen die u voorheen ontving, al staat deze niet meer op de site.

***

Per 1 oktober 2020 zullen alle behandelingen plaatsvinden op Hoge Park 2 i.p.v. Hoge Park 1. Op nummer 2 zit het massage opleidingscentrum IMAS Trainingen waar ik mede-eigenaar van ben. Aangezien ik meer ga lesgeven dan behandelen heb ik de keus gemaakt om mijn praktijkruimte op te zeggen en gebruik te maken van de reeds sfeervolle massage (trainings)ruimte van IMAS. Hoop u daar in de toekomst te mogen begroeten.

***

Heeft u al altijd al willen leren masseren? Of naast al uw massage ervaring toch weer wat nieuwe technieken willen ontdekken? Dan kan dat bij

IMAS Trainingen in Krimpen aan den IJssel.

http://www.imastrainingen.nl

=================================================================

LINKS

bottom of page