top of page

Treatments

Mareta Total Body- 80 minuten

Lichaamspakking met een rugscrub en hoofd/gezichts- of voetmassage en als afsluiting een heerlijke (deel)massage van 50 minuten met als keus:

* rug/schouders/nek/armen of

* rug/schouders/nek/benen (gehele achterkant)

* of het gehele lichaam

Kokos Delight- 80 minuten

Een heerlijke kokoslichaamsscrub die uw huid zijdezacht zal doen aanvoelen en uw doorbloeding doet verbeteren. Dit wordt d.m.v. warme compressen verwijderd en vervolgens kunt u zich volledig ontspannen als u met warme kokosstempels wordt gemasseerd en bestempeld. De totale lichaamsmassage met kokosstempels zal worden afgewisseld met massage d.m.v. de handen. Gebruik van verwarmde kokosmassageolie is een "true delight" bij deze treatment. Door de geur alleen al waant u zich op een onbewoond bountyeiland.

Naast het feit dat het gewoon een verwennerij is, is het vooral aan te raden bij o.a. een droge huid, slechte doorbloeding, spanningen, stress en voor versteviging van de huid. Kokos bevat vitamine E en is dus goed voor uw huid. I.p.v. een lichaamsscrub kunt u ook kiezen voor een kokoslichaamspakking.

!

Mini Hammam "1001 nacht" Treatment - 90 minuten

Een treatment die vele zullen kennen uit Turkije en/of Marokko, maar afstamt van de Griekse/Romeinse badhuizen. De Arabieren uit Syrië ontdekte dit reinigingsritueel en de Hammam nam een belangrijke plaats in, tevens als ontmoetingsplek. In mijn praktijk zult u een rugscrub ontvangen van dode zeezout. Nu uw oude huidcellen zijn verwijderd krijgt u een ghassoul(klei) rugpakking en wordt de totale achterkant vervolgens heerlijk ingezeept d.m.v. de zeepzak, wat op zichzelf al een ontspannend massage moment is. Na dit alles d.m.v. warme compressen te hebben verwijderd, ontvangt u nog een totale lichaamsmassage met heerlijk warme(amandel)olie. Uw huid voelt weer zijdezacht aan en uw lichaam ontspannen.

Mareta Wellness Treatment - 120 minuten

Voor degene die de ultieme wellness wil ervaren in 2 uur tijd. Uw verwen treatment begint met een lichaamsscrub om de dode huidcellen te verwijderen. Uw huid staat nu nog beter open voor een pakking welke uw lichaam ontgift en de doorbloeding verbeterd. Tijdens de pakking krijgt u een verrassende gezichtsmassage d.m.v. ijsbollen (kan ook zonder) of een ontspannende voetmassage. Tussendoor even relaxen met een wat infused water en dan sluiten we het uiteraard af met een ontspannende lichaamsmassage van 60 tot 70 minuten. U voelt zich weer als herboren.

Balinese Treatment - 110 minuten

Een Oosterse verwenning. U wordt ontvangen met drankje terwijl uw voeten lekker ontspannen in een voetenbad. Tijdens uw voetenbad ontvangt u een hoofd(huid)massage. Vervolgens krijgt u een rugscrub. Als uw lichaam in een heerlijke pakking is gezet krijgt u een voetenscrub en vervolgens een ontspannende voetmassage. Wilt u liever geen voetbehandeling, dan kunt u kiezen uit een arm/handmassage of gezichtsmassage. Zoals elke treatment sluiten we af met een (Balinese) lichaamsmassage welke bestaat uit veel (stevige) strijkingen om de doorbloeding beter opgang te krijgen. Een complete behandeling om uzelf even te onthaasten van alle drukte.

Massage avond/dag

Gezellig met vriend(inn)en/collega's/familie etc een avond of dagje genieten in uw eigen omgeving. Terwijl u geniet van een gezellig samenzijn, ontvangt u om de beurt een prettige stoelmassage van 10, 15 of 20 minuten. 

Of wat dacht u van een Massage tijdens uw ( tuin ) Party?! Zo goed als alles is mogelijk om u en uw gezelschap het naar uw zin te maken. Heeft u vragen of suggesties, bel of mail gerust. MInimaal 10 personen maximaal 200. (vanaf 11 personen zullen meerdere stoelmasseurs aanwezig zijn)

Andere mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar, zoals tafelmassages van 15 minuten of stoelmassages voor meer dan 200 gasten. Voor bedrijfsmassages verwijs ik graag naar onze anders site www.massagepauze.nl

Massagebon

Een cadeau dat niet alledaags is, maar wat men zeker zal waarderen. Voor wat voor gelegenheid dan ook zal een "Mareta Wellness Cadeaubon" een fijne gift zijn. U kunt elk bedrag als cadeaubon uitgeschreven krijgen met een minimum van € 10,=

Opsturen tegen verzendkosten is ook mogelijk.

bottom of page